U bent hier

Aanmelden

Hier kan u zich tot zondag 15 juli 2018 aanmelden als standhouder op de wereldmarkt van Villa Pace, editie 2018. Lees grondig het reglement en de afsprakennota onderaan.

Contactgegevens
Standplaats

Vind hier meer info over ons jaarthema 'kleine helden'.

Je start met te kiezen welk soort stand je wilt.   • Bij een braderijkraam/infostand is er de optie om extra open ruimte te voorzien naast het braderijkraam of de pagodetent, gelieve dit in de opmerkingen aan te vragen.
  • Een infostand kan met of zonder verkoop
  • Verkoop van enkele kleine gadgets voor het goede doel kan in een infostand of pagodetent en valt niet onder verkoop.

Aan iedere infostand wordt een waarborg van 70 EUR aangerekend en aan iedere eetstand een waarborg van 100 EUR. Deze krijgt u terug als u uw standplaats netjes achterlaat en de openingsuren respecteert. 

De milieubijdrage voor eetstanden bedraagt 40 EUR, andere standen betalen 10 EUR. Deze werd nog niet verrekend in het standgeld. De milieubijdrage wordt gebruikt om de kosten voor afvalophaling, elektriciteit, water te betalen. 

Producten

Geef een volledige omschrijving van de producten die je verkoopt en/of de informatie die je meegeeft. Voor de eetkramen zijn er maximum 25 pagodetenten ter beschikking. De selectie gebeurt op basis van het assortiment dat je aanbiedt, er wordt gekozen voor een optimale regionale spreiding en soort keuken vb. vegetarische gerechten. U kan uw assortiment gerechten hieronder noteren. Belangrijk is dat alle dranken een bio of fairtrade labelmoet bezitten. In de brochure Lekker lokaal kan je lokale leveranciers terugvinden en inzetten op korte keten.

Slotbepaling

De deelname bestaat uit de twee dagen. Als je toch maar één dag kan komen, kan je dat hier aangeven bij de opmerkingen.
Opmerkingen, vragen, extra's, of specifieke ruimte:

Ik ga akkoord met het reglement van de wereldmarkt en ik zal elke aanwijzing van de organisatie strikt opvolgen.

Ik ga akkoord met de afsprakennota.